Jdi na obsah Jdi na menu

Zábava :-)

8. 2. 2011
 
Gold Souk je jednou z luxusních nákupních ulic ve městě Dubaj, ve Spojených arabských emirátech. Na této ulici v obchodní čtvrti Deira najde člověk více než 300 obchodů, ve kterých se většinou prodávají drahé zlaté šperky z 22 a 24 karátového zlata. Prodává se tu ale také kvalitní bižuterie. Nákupní horečka v úzkých uličkách začíná především v noci.
Údajně nikde na světě nejsou výhodnější ceny zlatých šperků než tady.
 
 
Four Season Golf Club Dubai v Dubaji

Four Season Golf Club je luxusní golfové hřiště ve Spojených arabských emirátech. Nachází se v zátoce města Dubaj, poblíž mezinárodního letiště.

Four Season Golf Club je 18-jamkové golfové hřiště, které navrhl architekt Robert Trent Jones II.. Je typické množstvím potoků, malebnými vodopády, 500-metrovými písečnými překážkami, které lemují fairwaye a několika jezery. Hřiště je ve středně těžké kategorii, ale je vhodné i pro rekreační hráče a na své si zde příjdou také hráči s nižším handicapem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dubaj a Palm Islands, Arabské Emiráty 
Umělé ostrovy Palm Islands se nacházejí ve Spojených arabských emirátech, kousek od jednoho z nejbohatších měst na světě - od města Dubaj. Skládají se ze tří ostrovů ve tvaru palmy - Palm Jumeirah, Palm Jebel Ali a Palm Deira. Největší z ostrovů, Palm Jumeirah, má rozměry 5 x 5 km.